SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tävlingsinfo VT 2023
2023-01-21 16:29

Hej alla dansare och föräldrar!

 

Nytt år och dags att förnya och betala tävlingslicensen för att kunna anmäla till tävling!

 

Tävlingsschemat för vårterminen hittar du som vanligt på dans.se. Viktigt att hålla sig uppdaterad där och anmäla och betala startavgiften i tid för att din anmälan ska kunna godkännas. Du  håller själv koll på sista anmälningsdatum till de tävlingar som är aktuella för just dig.

 

Information inför respektive tävling kommer att läggas ut vartefter här på hemsidan under fliken "Nyheter". Informationen läggs ut så snart vi fått information från arrangören vilket brukar ske ca en vecka innan tävling. På Vote4dance hittar du dansordning och preliminärt tidsschema.

 

Flera av vårterminens tävlingar är i "närområdet" och därför kommer föreningen att ordna gemensam buss endast till följande två tävlingar:

 

Master Disco i Linköping 23-02-25. Hotellövernattning 24-25/2 på Scandic Linköping City. OBS Ditt hotellrum bokar och betalar du själv! Sista anmälningsdatum till bussen är 26/1.

 

Rising Star i Söderhamn 23-04-29. Buss över dagen, samåkning disco- hiphop- slow- artB. Sista anmälningsdatum till bussen är 6/4.

 

OBS att bussen även denna termin är gratis för Team DANSAs medlemmar men viktigt att du anmäler dig om du vill åka med! Länk till bussanmälan hittar du här på hemsidan under fliken "Anmälningar" OBS sista anmälningsdatum! Eventuella överblivna platser i bussen kommer efter sista anmälningsdatum att erbjudas Sinclairs dansskola till en viss kostnad.

 

Väl mött till en ny rolig och spännande tävlingstermin! 

Anmälan kickoff 2023!
2022-12-20 16:49

Nu släpper vi anmälan till vår kickoff 2023 som går av stapeln 7/1💥

 

ANMÄL DIG HÄR

 

Se till att anmäla er och gör det gärna så snart ni kan så att vi kan dela in er i bra grupper. All information bör ni finna i nedanstående punkter.

 

Hör av er till föreningen eller Filippa Ross vid frågor (info@teamdansa.se eller filippa.ross@icloud.com)

 

 

👯‍♀️TRÄNARE PÅ PLATS

 

Sofia Hernborg driver STHLM DANCECREW och förutom att träna fram väldigt bra dansare ser man henne alltid på tävlingar som en gedigen tränare, kontrollant, arrangör eller domare.

 

Hon arbetar i styrelsen för SDO med ansvar för tävlingsregler och tävlingskontrollanter. Sofia har även varit lagkapten åt det svenska landslaget i disco flertal gånger. En otroligt erfaren och kunnig kvinna helt enkelt.

 

Olivia Sjölander är huvudtränare för tävlingshiphoparna på Uddans i Gävle. Olivia är nyutbildad domare, men har varit med i tävlingsvärlden länge.

 

Hon tränar dansare som står i final på EM och VM och som i sin tur tar pallplatser. Hon tävlar i själv i Sodium Dance Crew som också stått i flera internationella finaler och hennes grupp tog nyligen ett VM-guld.

 

På plats för några lektioner är även Felicia Dackell, Victoria Nordgren och Filippa Ross. Ni kan läsa mer om dem på dansaifalun.se

 

🕺🏽DANSLEKTIONER

 

Disco coach 1+2+3

En lektion i disco, teknik, slow, hiphop och friträning

 

Disco intro

En lektion i disco, slow och hiphop

 

Hiphop tävlande

Koreografi, teknik/freestyle, teknik/freestyle, en lektion i disco och friträning

 

UNGEFÄRLIGA TIDER 7/1

Disco coach 1+2+3 kan räkna med 08:30-17:00.

Disco intro kan räkna med 13:00-16:30.

Hiphop tävlande kan räkna med 09:00-15:00.

Detta är enbart cirkatider än så länge. Vi behöver få in alla anmälningar för att kunna dela med oss av det exakta schemat. Detta på grund av att vi behöver se över gruppindelningar.

 

💵PRIS

Disco coach 1+2+3 500 kr

Disco intro 300 kr

Hiphop tävlande 500 kr

 

🌮MAT & MELLANMÅL

Föreningen kommer att bjuda på mellanmål under dagen, lunch medtages själv. Micro finns att låna på dansskolan.

 

 

🌟PRIVATLEKTIONER

 

Både Sofia och Olivia kommer att erbjuda privatlektioner och ni som är intresserade behöver meddelar Filippa så snart som möjligt.

 

Detta för att vi skall kunna göra ett schema för er och så att de vet vad som väntar. Passa på säger vi bara, båda är otroligt duktiga!

 

*   Kontakta Filippa Ross via sms (072-236 40 66) eller på Messenger

*   Skriv vilken typ av privatlektion ni vill ha, se nedan vad lärarna erbjuder.

*   Betalning gör man genom att swisha berörd lärare på plats

 

 

✨Sofia (har privatlektioner på fredag eftermiddag/kväll)😍

Privatlektion 30min - 500 kr

 

✨Olivia (har privatlektioner på lördagen) 😍

Privatlektion solo/duo coachning

30min - 300kr

1h - 600kr

Privatlektion duo nya steg

1h - 800kr

 

Välkomna till en rolig dag!

 

Vänliga hälsningar

Filippa och Team Dansas styrelse 😊

Anmälan Dansahelgen 10-11/12, fika + garderob + dörr bemanning
2022-11-11 10:17

Hej,

Här anmäler du dig till Danshelgen, vi i föreningen kommer tillsammans sälja fika och bemanna garderoben och dörrarna under helgens föreställningar.

En uppgift som ger en fin förstärkning till vår föreningskassa och som gör att vi bl.a. kan hålla nere priserna på våra bussresor.

 

Tack på förhand för att ni ställer upp.

Styrelsen Team Dansa   

Info Rising Star Timrå/Sundsvall 22-11-18/19
2022-11-09 22:04

HEJ alla dansare och supportrar som ska till Timrå på Rising Star tävling 19 november!

 

DANSA! har 32 dansare i disco, hiphop och slow anmälda till tävlingen varav några tävlar för allra första gången vilket känns extra kul och spännande.

 

Arrangören DANCEWORLD Sundsvall hälsar oss varmt välkomna till tävlingen!

 

Team DANSA! ordnar gemensam gratis bussresa till tävlingen för föreningens medlemmar och för er som har anmält er till bussen gäller följande:

 

Fredag 18 nov:

15:30 Samling vid "Paviljongen" på regementet, Kompanivägen 3 (gula huset där DANSA! tidigare hade verksamhet och som numera är Quickfix studio) för avfärd till Sundsvall (hotell Scandic Sundsvall City) Obs ditt hotellrum bokar du själv.

 

19:30 Gemensam middagsbuffe för alla som vill på hotellets restaurang: 169 kr/pp Lasagne, sallad, smör bröd vatten. Betalas på plats. OBS skall förbokas! Anmäl dig till middagen HÄR (anmälan stängd) senast tisdag 15/11.

 

Lördag 19 nov:

08:45 Avfärd från hotellet till tävlingshallen: Timrå sporthall, Sportvägen 1, Sörberge. Parkering finns vid hallen för er som inte åker med bussen.

09:00 Hallen öppnar

10:00 Tävlingsstart 

10:45 Slow 

13:15 Disco

16:15 Hiphop

18:30 Tävling slut

Hemfärd när tävlingen slutar. Hamburgerstopp på vägen hem.

 

OBS tiderna är preliminära och tävlingen kan ta både kortare och längre tid. Håll koll på www.Vote4dance.com

 

För dig som inte åker med bussen: KOM I GOD TID! Anmälan vid lagledarbordet ombytt och klar SENAST en timme innan din beräknade tävlingsstart.

 

Publik/entré

Biljetter säljs  via www.easytic.se. Biljetten laddas ner till din mobil och scannas sedan i entrén. Det går även bra att skriva ut biljett på papper och ta med. Inga biljetter säljs i dörren.

 

Publiken håller sig på läktaren, endast dansare tränare och lagledare får vistas nere på golvet. Förälder får vara i omklädningsrummet vid ombyte. 

Cafeteria kommer att finnas, betalning endast via Swish. Grillen startas vid lunchtid.

 

Ett omklädningsrum kommer att finnas för varje dansskola. Arrangören påminner om att dansarna lämnar rent och snyggt efter sig i omklädningsrummet.

 

Kom ihåg: 4st säkerhetsnålar till nummerlappen, vattenflaska, danskläder, skor, hår- och eventuella sminkgrejor och ditt gladaste DANSA! humör! 

 

Vid frågor/ funderingar samt vid eventuell sjukdom/strykningar innan tävlingsdagen kontakta Marit Hedin: 070 272 43 97 marit.hedin@hotmail.com

 

Medföljande lagledare på tävlingen:

Fia Lindgart (070-5922656) och Victoria Nordgren 

Coach: Emma Drakesby

 

 

Hotellerbjudande från

Scandic Sundsvall CityKod: PRO15SEScandic Sundsvall CityTrädgårdsgatan 31-33, SE-852 32, SundsvallDu kan också maila till sophia.shala@scandichotels.comeller ringa Sophia: 060-7856233

 

Info Mega Dance WKND Uppsala 22-11-02 till 22-11-06
2022-10-27 21:38
Hej alla dansare och supportrar som ska åka på Mega Dance Weekend!
 
Vi ser fram emot spännande och roliga tävlingsdagar tillsammans på höstens största dansfest! Vi ses på plats i Fyrishov arena i Uppsala!
 
Info om när just du ska dansa samt övrig info om helgen hittar du på www.swedishdanceleague.se  Tävlingsschemat finns också som vanligt på www.vote4dance.com
 
Kom i god tid- avprickning vid lagledarbordet ombytt och klar med hår/smink SENAST en timme innan din beräknade starttid. Håll koll på Vote4dance och tänk på att tävlingen kan ta både kortare och längre tid.
 
(Ni som dansar Hiphop Pardans ArtB kolla med er tränare om andra samlingstider kan vara aktuella)
 
Disco/Slow: Onsdag- torsdag och fredag kommer coach Filippa och lagledare Marit finnas på plats med förstärkning av någon äldre dansare/ förälder. Till fredagen kommer även coach Olivia att vara på plats.
 
Då tävlingen pågår i 2 hallar (4 dansgolv) samtidigt så är gemensam uppvärmning med coach inte alltid möjlig. Info om uppvärmning fås vid avprickning vid lagledarbordet. Vi kommer att ha en rödklädd ledare på plats i den hall där vi har dansare för tillfället men vi har svårt att bemanna 4 dansgolv. Det är därför extra viktigt att man själv håller koll på ronder och infinner sig i tid i startledet. Vi vill också förtydliga att det på Mega Dance WKND inte dansas någon "andra chansen". 
 
För att snabbt och lätt få ut info som berör alla vid behov kommer vi under tävlingsdagarna att skriva i team DANSAS facebookgrupp- håll koll där.

 

Vid frågor/ funderingar samt vid eventuell sjukdom/strykningar kontakta Marit:

070-2724397 marit.hedin@hotmail.com

 

Strykningar skall meddelas så tidigt som möjligt, senast kl 08 tävlingsdagen.

 

Kom ihåg: säkerhetsnålar, vattenflaska och ditt gladaste DANSA humör! 

 

Nedan följer info från arrangören:

 

 

Välkomna till Mega Dance WKND

2691 dansare är anmälda till Mega Dance WKND den 2-6 november på Fyrishov, Uppsala, vilket är nytt deltagarrekord!
Vi välkomnar er till en riktig  dansfest.
 
Adress
Fyrishov Idrottsgatan 2. ENTRÈ 2
 
Endast förköpta biljetter
Du måste förköpa entrébiljetter. Inga biljetter säljs på plats i dörren. Köp dina biljetter här:
 
Vänta inte för länge! Vi har deltagarrekord i år och högt tryck på biljetterna. Vissa dagar riskerar det att bli slutsålt. Medlemmar i SDO kommer in genom att uppvisa sitt digitala entrékort.
 
Entré 2 för dansare och publik
Alla besökare inklusive publik, dansare och lagledare går in via Entré 2.
Dansare som har betalat anmälningsavgift till MDWKND behöver ingen publikbiljett till någon tävlingsdag utan anmäler sig i entré 2. Alltså, en anmälningsavgift = entré hela veckan för dansaren. Publik behöver köpa en biljett per dag som man vill titta på tävlingen.
 
Mat och fika
Fyrishov har restaurang med lunchservering och i entré 2 finns ett mindre fik med enklare utbud.
 
Hårspray och Glitterspray
Fyrishov meddelar att för hög användning av hår- och glitterspray i omklädningsrum och på toaletter kan utlösa brandlarmet. Vi ber därför och med hänsyn till allergiker att alla dansare använder sprayer utomhus i största möjliga mån.
 
Volontärer
Många av våra volontärer är ungdomar. Vi ber er hjälpa till så att deras anvisningar följs och att de bemöts med respekt. 
 
Vi ses på MDWKND
 

Vänligen

 
Ted Heikura
Swedish Dance League
 
 
Info Challenger Slow/ArtB/Pardans Uppsala 22-10-22
2022-10-18 18:25

Hej alla som ska med till Uppsala på Challengertävling lördag 22/10!

 

Till er som är anmälda till bussen: Avgång från vanliga stället "Paviljongen" på Regementet kl 06:10

(Bussen går över Gävle och hämtar upp coach Felicia på GävleBro)

 

Hålltider lördag:

06:10 Buss avgång från Regementet

08:30 Lagledarmöte

10:15 Slow Duo

11:00 Slow Solo

Hemfärd när Slowtävlingen är slut ca kl 13:15

Matstopp på hemvägen

16:15 ca Bussen åter i Falun

 

För er som inte åker med bussen/dansar ArtB/pardans: Var på plats i god tid minst en timme innan beräknad tävlingsstart. Tävlingsschemat finns på Vote4Dance, håll er uppdaterade där under dagen då tävlingen kan ta både kortare och längre tid.

 

Biljetter:

hps://easyc.se/event/challenger-arsc-ballroom-pardans-slow-engelsk-freestyle-arsc-danceshow/

 

Tävlingen hålls i Fyrishov arena, Idrottsgatan 2, Uppsala.

 

Kom ihåg att ta med: Ev matsäck, Säkerhetsnålar till nummerlappen, vattenflaska och såklart danskläderna och ert gladaste DANSA!humör!

 

Coach/lagledare: Felicia Dackell och Olivia Ross

 

Kontakta Marit 070 - 272 43 97 alt marit.hedin@hotmail.com vid frågor/ ev sjukdom. Strykningar innan tävlingsdagen skall meddelas Marit. Strykningar på tävlingsdagen meddelas Olivia/Felicia.

 

Väl mött till en spännande tävlingsdag.

Vi ses på lördag!