SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årsmöte - Team Dansa
2021-05-11 10:37

Anmälan till årsmöte i föreningen Team Dansa.

 

Datum:     2021-06-03
Tid:     18.30 – 20:30
Plats:     Digitalt möte via Teams, länk skickas ut via e-post

 

Välkommen!

 

Anmäl dig här.

Föreläsning med Elin Cederroos
2021-05-01 10:49

Välkommen på föreläsning med Elin Cederroos världsmästare i boxning, vägen till världsmästare!

Lördag 22/5, klockan 11:00, länk till föreläsningen skickas ut via e-post.

 

Anmäl dig här

 

Anmälan senast måndag 17/5!

 

Genom en timmes online föreläsning med mig via Zoom, tar jag varje deltagare igenom mitt liv så som motgångar och framgångar och ger dem verktyg och motivation att hitta sig själva och deras egen drivkraft för att möta allt vad livet kan ge.

Mitt motto är: Kan jag kan du, jag är inte mer än dig eller dina vänner, min drivkraft är att visa på att oavsett vilken tokig dröm du har så kan du nå dem. Oavsett vad människor säger till dig runt omkring dig vad du kan eller inte kan göra så tror jag på dig och din förmåga. Vi börjar 1985, i en liten ort i norra Hälsingland....

Digitala tävlingar 24/4 samt 1/5 Brons-Star
2021-04-09 07:50

Hej på er Alla!!

Äntlighen är det dags att skriva tävlingsinfo igen om än tävlingsformen är i lite annorlund form! Den 24/4 kommer den första tävlingen att genomföras för dansare i Guld och Star och den 1/5 kommer den andra att genomföras för Brons och Silver. Båda tävlingarna är öppna för diciplinerna disco, Slow samt HipHop. 

 

Den första tävlingen är nu anmälningstiden tyvärr stängd för dansarna men Fia och Marit kan fortfarande anmäla fram till den 12/4. Så skicka ett sms till någon av dem som så anmäler vi! Den andra tävlingen är fortfarande öppen.

 

Hur går det till?

Tävlingen går till så att dansarer skickar in en film på en hel dans i rätt tempo, samma regler gäller som på vanlig tävling. Dansaren kan välja att skicka in en film som är tagen i närtid, men helst ska den vara nygjord. Inga specialeffekter är tillåtna och gärna en så ren bakgrund som möjligt.  Dansen ska skickas in som en tagning så inga ihopklipp är tillåtna. Kameran ska vara vinklad horisontellt.

 

Filma inne på Dansa!

Dansa erbjuder två tillfällen med coach för att filma in sina danser. Det första tillfället är redan på söndag den 11/4 mellan 10.30-12.30, detta tillfälle riktas till de dansare som ska tävla den första tävlingen.Det andra tillfälle är söndag den 18/4 samma tid som ovan och riktas då till de sansare som ska tävla i Brons och Silver.

 

När och hur ska filmerna skickas in?

Filmerna kan spelas in redan nu men kan skickas in när dansaren fått sitt startnummer. Varje dansare skickar själv in sin dans genom att följa instruktionerna nedan.

 

1. Spara din video i  i fortmatet.mp4 och döp filen till ditt startnummer, namn, dansskola och dansstil.

Tex. 111 Mimmi Pigg Dansa! Disco

 

2. gå in på www.solidsport.com/sdl

 

3. klicka på "ladda upp video"

 

4.. Välj i rutan vilken klass du tävlar i- VIKTIGT!

 

5. I rutan för titel  ska du skriva samma namn som du gett din fil (se punkt ett)

 

6. Välj video för uppladdning.

 

7. NU är du klar och kan avsluta eller ladda upp nästa video på samma sätt.

 

För Guld och star dansarna gäller följande datum:

11/4  10.30-12.30 tid för filmning inne på dansa

Senast den 15/4 ska startnummer finnas på dans.se

senast den 19/4 ska filmen vara inskickad men gärna tidigare om möjligt.

24/4 Tävlingsdag som går att följa digitalt.

 

För Silver och Brons dansarna gäller följande datum:

15/4 Sista dag för anmälan.

18/4  10.30-12.30 tid för filmning inne på dansa

Senast den 22/4 ska startnummer finnas på dans.se

senast den 26/4 ska filmen vara inskickad men gärna tidigare om möjligt.

1/5 Tävlingsdag som går att följa digitalt.

 

Så nu är det dags att damma av tävlingsdräkterna, på med smink och fixa hår!! Så ser vi fram mot att se era danser hemifrån!!

 

Vid frågor kontakta gärna Lagledarna Fia  070-592 26 56 eller Marit 070-272 43 97

 

Lycka Till!!!

 

 

Digital nostalgikväll fredagen den 26/3 kl 18:30-20:00
2021-03-16 12:50

Saknar du tävlingar och dansen lika mycket som vi gör?
Då får du inte missa TeamDansas digitala nostalgikväll fredagen den 26/3 klockan 18:30-20:00.

 

Det blir danspepp, filmklipp, bilder, quiz med chans till fina priser och kanske någon överraskning.

 

Du anmäler dig här och kommer sedan att få en länk till Teams via e-post.

 

Boka in fredagskvällen och samla familjen, varför inte ha tacokväll och titta tillsammans?
Även om du inte tävlar längre så är du välkommen!

 

Vi ses på fredag!
Hälsningar Styrelsen

Dags för inventering på Stora Coop 28/2 - 2021
2021-01-14 17:44

Hej alla dansare föräldrar & anhöriga i team DANSA!

Nu är det dags att anmäla er till inventering på Stora Coop den 28/2 kl 18-21.

Dra ihop släkten, umgås och förena nytta med nöje samtidigt som föreningen får ett välkommet tillskott i kassan.


Anmäl dig här


Tack för din insats!
Varma hälsningar
Styrelsen


Rising star Liga 4:1 Säter Lördag 7/11
2020-11-03 19:35
Liga 4:1 Rising Star i Säter 7/11
Hej på er alla som ska tävla på Rising Star i Säter! Nedan följer information från arrangören och här ovan har ni det tidsschema som gäller för de olika hallarna. Vi föröker att uppdatera på Facebook hur tidschemat håller, vi vet från tidigare tävlingar att tävlingarna har gått fortare än planerat. Men som vanligt rekomenderar vi att ni håller kolla på Vote4Dance.

Vi är tre lagledare på plats under dagen, tveka inte att höra av er om ni har frågor.
Disco förmiddag samt slow = Fia Lindgart 070-592 26 56
HipHop = Minna Lindgren  070-602 65 48
Disco kväll = Marit Hedin 070-272 43 97

Stort Lycka till!!


Information från arrangören!

Välkommen till LIGA 4:1 i Säter Lördag den 7/11 

Tävlingsplats/adress 
Tävlingen kommer att vara i Skönvikshallen, Jönshyttevägen 2, 783 32 Säter (På kortsidan av byggnaden, till höger om entrén sker insläpp - bredvid mattältet)

Lagledaranmälan 
Varje dansskola får ha 1 ansvarig lagledare/tränare den kommer hela tiden befinna sig i tävlingshallen. Vi bjuder på kaffe/te under dagen. 

Parkering 
Parkering finns vid arenan och runt omkring Skönviksområdet - var noga med att kolla eventuella parkeringsregler då de skiljer sig på olika platser på området.

Tävlingsordning/Upplägg 
Denna hittar ni på vote4dance.se Pga Covid-19 är upplägget lite annorlunda än tidigare. Detta är för att skapa en säker och trygg miljö för tävlingsdansarna, föräldrar och arrangör. Vi följer myndigheternas riktlinjer och råd. Vi anpassar oss bland annat med antal per hall, ett danssgolv, färre tävlingsdansare osv. Vi har lagt upp schemat efter olika block. Pga av att vi får slå ihop många klasser pga ålderspann kan några dansare som tävlar i fler discipliner kanske får lite väntetid mellan de olika klasserna.

* När ni kommer till hallen på tävlingsdagen kommer ni INTE att bli insläppta i hallen före den tid som står i bifogat excel-ark. Ni får vänta utanför i antingen bil eller på gräsytorna omkring.

 • När du dansat färdigt en disciplin så går du ut ur hallen. Detta gäller oavsett om du ska dansa igen senare i en annan disciplin förutom om du dansar direkt nästa block då stannar du i hallen. När det är dags för nästa disciplin så måste du åter igen gå via informationsplatsen utanför entrén och pricka av dig inför nästa disciplin. 

• Det är viktigt att man har med sig en väska så att man kan bära med sig alla sina saker mellan hallarna eftersom ni inte kommer tillbaka till samma utgång.

Nummerlappar 
Nummerlappar delas ut uppvärmningshallen. I uppvärmningshallen tilldelas varje dansskola olika ytor för att undvika trängsel. SÄKRA ATT NI HAR MED EGNA NÅLAR. 

Omklädningsrum
Det finns inga omklädningsrum. Vi vill att dansarna kommer ombytta till tävlingen. Vi kan enbart erbjuda möjligheter till ombyte i uppvärmningshallen - vilken du befinner dig i en väldigt begränsad tid. Dansar du två block efter varandra så kan du stanna i tävlingshallen för ombyte. Eftersom personliga tillhörigheter måste flyttas från hall till hall så ber vi dansare att enbart ta med er det ni absolut behöver t.ex vattenflaska och dansskor.

Väntande föräldrar/tränare/dansare 
Pga situationen med Covid-19 får föräldrar vänta på parkeringen då barnet dansar. Har man flera discipliner man ska tävla i, kan man gå en promenad, Åkolla på livesändningen eller ta en kaffe/äta i vårt mattält.

Mat och fika 
Mellan 10-18 kommer vi pga rådande omständigheter att tillsammans med Stället ordna lokal matplats. Detta för att inte ni ska behöva åka iväg i Säter och äta så finns det mat och fika att köpa på plats. Betalning enbart med swish. 

Livesändning 
Vi kommer sända tävlingen som sist via https://sinclairs.solidtango.com - fungerar utmärkt från alla enheter, mobil - surfplatta och dator.

OBS! Eftersom det finns allergiker ber vi er att ej ta med nötter in i arenan. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Handsprit finns att tillgå i samtliga hallar. 

Kom ihåg att tvätta händerna! Stanna hemma om du är sjuk!